tisdag 20 april 2010

Vår/sommarklänning



Har tagit mig tid att sy en klänning till min tjej mitt i alla beställningar. Så här blev den. Funkar redan nu med en tröja under. Har även lagt in den i butiken.

torsdag 15 april 2010

Nya tyger


I helgen var vi i Danmark och inhandlade nya tyger! Så fina i velour. Jag köpte lite annat också men dessa har varit efterlängtade.

Välkomna att beställa plagg i dessa tyger. Först till kvarn gäller. Bara maila mig på: anyjess@gmail.com och tala om vilket plagg du önskar.

onsdag 14 april 2010

Ny butik

Nu är min nya butik nästan klar så välkomna in dit och kika runt. Det blir enklare att beställa kläder nu men de som vill får gärna fortsätta att maila sina beställningar. Några tidigare kunder har redan varit snälla och skrivit omdömmen. Tack! Ni som vill får gärna regga er och göra det också.

Butiken kommer att fortsätta uppdateras hela tiden och jag kommer fortsätta att lägga ut bilder på det jag syr här.

Här är länken www.gosunge.se

söndag 11 april 2010

Är på g med ny butik

Jag är på gång med en ny butik och kommer lägga ut en länk här så fort den är klar.


torsdag 8 april 2010

Nya byxor


Dessa sydde jag till min son som skulle matcha systers gröna byxor. Först var de utan stjärna men storasyster insisterade på att han också skulle ha stjärna på sina.

tisdag 6 april 2010

Mössa med stjärna


Har sytt en ny mössa till min flicka som matchar min sons mössa, han har ju en likadan fast med grön stjärna. Hon fick själv välja färg på stjärnan och det blev rosa. Hon vill ha den på sig hela tiden och tycker att de är så fina ihop. Jag tycker också det naturligtvis :-).